Een krachtige en sportieve stijl

De nieuwe Koleos  verbreedt uw horizon. Hij biedt een ongeëvenaarde combinatie van vermogen en raffinement; zijn krachtige design en gedurfde stijl, is grensverleggend. Zijn uitstraling dwingt respect af. De robuuste voorzijde, gespierde fl anken, brede schouders en grote lichtmetalen wielen geven deze SUV de looks van een partner die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. De nieuwe Koleos brengt u verder, waar u ook heen rijdt en welk avontuur u ook aangaat.

De kunst van het opvallen

De charismatische nieuwe Koleos belichaamt nieuwe aspiraties. Zijn oog voor detail en sterke persoonlijkheid komen tot uiting in zijn gespierde en atletische lijnenspel. De verchroomde details bij de koplampen benadrukken op stijlvolle wijze de dynamische uitstraling en het krachtige karakter van de auto. Het opvallende lichtdesign met LED PURE VISION-koplampen is een echte blikvanger. In elk detail, tot aan de vormgeving van de 19” lichtmetalen wielen gaat de nieuwe Koleos weer een stapje verder

De reis begint in het interieur

Ontsnap aan het leven van alledag in de nieuwe Koleos boordevol technologie en ra nement. Alles is ontworpen met het oog op uw rijplezier. De middenconsole is ergonomisch vormgegeven. Alle instrumenten zijn binnen handbereik: het R-LINK 2-multimedia en navigatiesysteem met 8,7” portrait touchscreen, het volledig naar wens instelbare instrumentenpaneel, de innovatieve rijhulpsystemen. Dit alles zorgt voor een ongeëvenaarde ervaring waarbij rijplezier hand in hand gaat met rust en comfort aan boord.

Exclusieve sensaties

Ra nement is een kwestie van details. De vormgeving en de keuze voor materialen van de nieuwe Koleos zijn afgestemd op de allerhoogste eisen. Met de afwerking van de lederen bekleding, de chromen interieurdetails en de hoogwaardige afwerking van de portieren krijgt u het comfort dat u van een auto in deze klasse mag verwachten. De handgrepen aan weerszijden van de middenconsole en de vormgeving van het dashboard herinneren u eraan dat u in een echte SUV zit.

Intuïtieve technologie, direct rijplezier

Uit technologie ontstaan nieuwe ervaringen. Aan boord van de Koleos wacht u een intuïtieve omgeving, voor direct rijplezier. Het BOSE®-audiosysteem dompelt u onder in een geluidservaring die niet onderdoet voor een liveconcert. Stel de weergave van het instrumentenpaneel op het dashboard in, kies een thema, en de binnenverlichting past zich volledig aan. De intuïtieve bediening van het RLINK2 multimedia- en navigatiesysteem biedt toegang tot alle functies van de auto, het multimediasysteem, de navigatie, de telefoon en rijhulpsystemen. De nieuwe Koleos maakt de beste technologie toegankelijk en eenvoudig.

Renault KOLEOS: een robuuste en avontuurlijke crossover

Leverbaar vanaf

€ 42.790,-