Elegante MPV

Schitterende lijnen, krachtige rondingen, robuust en vloeiend design: de Renault Espace is een echte crossover. De ultieme belichaming van elegantie en verfijning!

Een uitnodiging om optimaal van uw reis te genieten
Beleef elke reis als een unieke ervaring. Bekijk de wereld vanuit een breed perspectief door het enorme panoramische glazen oppervlak van 7 m2. Het interieur wordt bepaald door een intens gevoel van welzijn: buitengewoon gemak en een ongekend gevoel van comfort voor 2 tot 7 inzittenden. Stijlvol, comfortabel en … praktisch. Ontdek de intuïtieve technologie… een lichte aanraking op het centrale touchscreen of kofferbak en de achterstoelen klappen in en verdwijnen onder de laadvloer.

Ultra-comfortabele stoelen
Ontdek de nieuwe definitie van comfort aan boord: de voorstoelen zijn ultra-comfortabel met goede ondersteuning, een veilige hoogte voor de rugleuning en een extra brede hoofdsteun, de stoelhoogte, de hoek van de rugleuning en de lendensteun zijn verstelbaar. De stoelen van de INITIALE Paris zijn op tien manieren verstelbaar voor de ideale zitpositie van de bestuurder en de passagiers. Het R-LINK 2®-systeem kan tot wel zes voorkeursinstellingen onthouden. De stoel is over een afstand van 24 centimeter in lengterichting verstelbaar. Het zitvlak is tot wel zes centimeter te verlengen. Drie individuele stoelen bieden het hoogste comfort aan de passagiers op de tweede zitrij. De derde rij biedt ruim voldoende zitcomfort aan nog twee passagiers.

Renault ESPACE: Beleef je moment

Leverbaar vanaf

€ 45.500,-

MEER WETEN?