Compact, modieus en stads

Verken de stadse wereld met de nieuwe Renault CAPTUR. Dankzij de nieuwe verlichting, de verbeterde grille en de vernieuwde wielen past deze crossover naadloos bij jouw levensstijl.

Voor stedelijke avonturiers
Goed nieuws voor stedelingen: de Captur, de succesvolle crossover van Renault, heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Met nieuwe kleuren, een vernieuwde grille, een subtiele chroomlijst en het (optionele) vaste glazen dak is de nieuwe Renault Captur meer dan ooit afgestemd op stedelijke avonturiers. De Full LED Pure Vision-koplampen* en de kenmerkende C-vormige dagrijverlichting getuigen van een krachtige en eigenzinnige stijl. De two-tone carrosserie en het uitgebreide palet personaliseringsmogelijkheden bieden iedereen de mogelijkheid zijn of haar eigen karakter tot uitdrukking te brengen.

Stijlvolle vormgeving
De nieuwe Renault Captur staat stevig op zijn nieuwe 16” of 17” wielen* en wacht alleen nog op u om nieuwe uitstapjes in de stad te bedenken. Uw crossover is bijzonder temperamentvol en heeft een sterke persoonlijkheid. De stijlvolle vormgeving van de LED-lampen** voor en achter geeft blijk van de wil om uw dagelijks leven in een heel ander licht te zetten. De Captur verrijkt uw beleving van de stad

Comfort en nuttige technologie
De nieuwe Renault Captur is geheel ingesteld op uw comfort. Wat te denken van het lederen stuurwiel*? Het R-LINK multimedia- en navigatiesysteem* is compatible met Android Auto™ en geeft u via het 7”-multimediascherm op het dashboard toegang tot uw smartphone.** De apps zijn te gebruiken tijdens het rijden en de beschikbare apps zijn te vinden via Android Auto™. Het Bose® premium soundsystem* biedt u een uitzonderlijke geluidservaring dankzij 6 high definition speakers en een subwoofer.

Renault CAPTUR: compacte crossover

Leverbaar vanaf

€ 18.670,-

MEER WETEN?