Bedrijfswagens

Welke Renault bedrijfswagen past bij u?

KANGOO

Het design van de Renault Kangoo is stijlvol en uniek. Vanaf de buitenkant herkent u direct aan de vloeiende lijnen en tweekleurige bumper de merkidentiteit van Renault. En binnen vindt u vanaf nu drie comfortabele zitplaatsen voorin. Deze optie voor compacte bedrijfswagens is uniek in Nederland.

TRAFIC

Expressieve koplampen, een vergroot logo, een brede en hoge voorbumper: de Renault Trafic heeft een sterke, vastberaden look. Ondernemers laten zien wie ze zijn met hun bedrijfswagen.

Een mobiel kantoor
De ergonomische stoelen, het verstelbare stuurwiel en de diverse opbergmogelijkheden van de Renault Trafic geven u optimaal comfort. Alsof u een mobiel kantoor heeft.

Langste laadruimte
Met meer dan vijftig verschillende versies, is er altijd wel een Renault Trafic die bij u past. Er is zelfs een variant met de langste laadruimte in zijn segment. Geniet van de ruimte!

Modern en veilig
De Renault Trafic is voorzien van de modernste veiligheidssystemen. Het ESP systeem bijvoorbeeld. Daarmee blijft uw bedrijfswagen stabiel en op koers. Wel zo ontspannen.

TRAFIC Passenger

De strakke lijnen en gestructureerde vormen geven de Renault Trafic Passenger een krachtige uitstraling. Sluit dat goed aan bij u? Bewonder dan het vernieuwde design.

MASTER

De Renault Master is meer dan een bedrijfswagen alleen. Het is uw visitekaartje. Het strakke lijnenspel, dynamische logo en de expressieve koplampen moderniseren uw bedrijfsimago.

MASTER Open Transport

De Renault Master Open Transport is meer dan alleen een bedrijfswagen, het is uw visitekaartje. Met mooie expressieve koplampen en een robuust design!

MASTER Combi

Perfecte cabine
De cabine van de Renault Master Combi is ruim en comfortabel. De zitpositie en het stuur stelt u precies op maat in. Het rijcomfort wordt vergroot door het optimale zicht en de gebruiksvriendelijke knoppen en hendels.

Iedereen comfortabel
Het comfort van de passagiers is in de Renault Master Combi optimaal. Zij beschikken over beenruimte van ruim 65 cm, rugleuningen die 20° achterover hellen, individuele verlichtingen, ventilatie, perfecte geluidsisolatie en airconditioning!

Altijd een veilige rit
De Renault Master Combi is uitgerust met ESC (Electronic Stability Control) met Extended Grip Control en Hill Start Assist. Verliest u de controle door plots uitwijken? Dan worden de achterwielen elektronisch weer in het juiste spoor gestuurd. Ook heeft de auto twee ISOFIX-bevestigingen op de tweede zitrij.